در حال بارگذاری ...
    درخواست حذف و اضافه ویژه
    میز خدمت
    کانال گپ آموزشکده
    اتوماسیون تغذیه (رزرو غذا)
    جشنواره بین المللی خوارزمی
    ناد
    سامانه نقل و انتقالات (سماد)
  • میثاق اساتید بسیجی دانشکده سمیه با شهدا و برگزاری نماز ظهر و عصر در یادمان شهدا و عطرافشانی و غبارروبی شهدا

میثاق اساتید بسیجی  با شهدا و برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر در گلزار شهدا  نجف آباد

به گزارش روابط عمومی دختران نجف آباد:

اساتید بسیجی به همراه تعدادی از کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای دختران نجف آباد  و  با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر مزروعی و حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادی نماینده نهاد رهبری در استان اصفهان نماز ظهر و عصر خود را به جماعت در یادمان شهدا نجف آباد در کنار مقبره پاک و مطهر شهید محسن حججی برگزار نمودند و مقبره این شهید عزیز را غبارروبی و عطر افشانی کردند.

این عزیزان ضمن گرامی داشت یاد و خاطره امام شهدا، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم مخصوصا شهید محسن حججی و شهید سپهبد سردار قاسمی، هم پیمان و هم قسم شدند تا از آرمان های انقلاب اسلامی و شهدا  پاسداری و مراقبت نمایند و ادامه دهنده راه امام و شهدا و پیرو خط ولایت و گوش بفرمان امام و مقتدای خود یعنی آیت الله عظما خامنه ای باشند و از ارزشها و دستاوردهای ایران اسلامی و نظام جمهوری اسلامی محافظت نمایند.

در پایان اساتید و کارکنان با قرائت صلوات و فاتحه و شاخه های گل و گلاب  مزار شهدا را غبار روبی و عطر افشانی نمودند.