در حال بارگذاری ...
یکشنبه 1 مهر 1397
  • با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
    330 رشته محل جدید به مجموعه رشته های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه فنی و حرفه ای افزوده شد

با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

قابل توجه داوطلبان رشته ­های فنی و حرفه ­ای کارشناسی ناپیوسته

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، با موافقت دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورخ 97/02/29 تعداد 330 رشته محل جدید به مجموعه رشته ­های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه فنی و حرفه­ ای افزوده شده است.

بنابراین گزارش، داوطلبان جهت کسب اطلاع بیشتر به اطلاعیه تمدید مهلت ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نمایند.

قابل ذکر است مهلت ثبت نام تا پایان روز پنج شنبه 3 خرداد ماه 1397 تمدید شده و امکان ویرایش برای افرادی که قبلا ثبت نام نموده اند نیز وجود دارد.

• سامانه انجمن فارغ التحصیلان
    سامانه جایابی کارآموزی
    وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری
    سامانه نقل و انتقالات (سماد)